Select your language:

"In 1 woord "SUPER"!
Ontvangst met champagne was goed geregeld, vlucht was prima in orde. Mede dankzij jullie zijn het voor mijn vrouw twee onvergetelijke dagen geweest."

Privéjet verhuur vanaf elk (regionaal) vliegveld

Een weekendje Madrid of een dagje shoppen in Londen? Een spoedvergadering in New York? Met het huren van een privé jet, zakelijk of particulier, begint de efficiency en de voorpret al bij aankomst op het vliegveld! Slechts 15 minuten ‘mag’ u maar genieten van de VIP lounge, want we staan klaar voor vertrek!

Het is niet alleen ‘met afstand’ de meest efficiënte manier van vliegen, maar ook ‘verreweg’ de leukste, meest luxe, gezelligste en vooral de meest flexibele! Want met uw gehuurde privéjet wordt nagenoeg elke (regionale) luchthaven een vertrekplaats of bestemming en dat is – zeker zakelijk gezien – een belangrijke tijdsbesparing!

Privejet verhuur

Don’t wait for us, we’ll wait for you

Heeft u meerdere bestemmingen achter elkaar op uw (strakke) agenda staan of wilt u gewoon graag ergens een tussenstop maken voor een kort bezoek? Met de huur van een privé-jet staat Global Aviation voor u klaar om alles perfect op elkaar te laten aansluiten, zonder beperkingen in afstand of vertrek- en aankomstplaats. En dat kan wereldwijd, dus ook als u Johannesburg – Nelspruit, New York – Kansas of Singapore – Beijing wenst te vliegen.

VAN PRIVÉJET TOT BOEING

Global Aviation is uw ideale partner in de huur van vliegtuigen voor zowel particulieren, bedrijfsleven en overheid, alsook personen uit de sport-, muziek, reis- en filmindustrie. De beschikbare toestellen variëren van (zeer luxe) privéjets tot grote (vracht)vliegtuigen als Boeing, Airbus en Antonov. Nagenoeg elke denkbare (regionale) luchthaven is voor ons bereikbaar! Onze dienstverlening is dan ook eenvoudig samen te vatten:
SERVICE, SERVICE EN NOG MEER SERVICE!

prive-jet verhuur
prive-jet verhuur

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Vliegen vanaf elke luchthaven
  • Naar elk vliegveld dicht bij uw bestemming
  • Slechts 15 minuten voor vertrek wordt u op de luchthaven verwacht
  • U wacht niet op het vliegtuig, uw privé-jet wacht op u
  • U kunt meerdere bestemmingen op één dag aandoen
  • Hotelovernachtingen worden vermeden
  • Kinderen hebben alle vrijheid aan boord
  • En zelfs uw hond of kat mag mee in de cabine

 

    Fout: Contact formulier niet gevonden.