Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Crew change, ook op 'onmogelijke' locaties

Bij Global Aviation begrijpen we hoe belangrijk het is om uw medewerkers op tijd en veilig op hun bestemming te krijgen, vooral wanneer ze zich bevinden op afgelegen locaties. Met meer dan 30 jaar ervaring in crew-changes, kunt u volledig op ons rekenen en zoeken wij samen naar de beste oplossingen.

Uw medewerkers zitten soms op plaatsen waar ze niet à la minute weg kunnen, zoals bijvoorbeeld een booreiland in de Noordzee, een boorschip bij Trinidad of bij een klein, afgelegen vliegveld als Scatsta Airport op de Shetlandeilanden.
Lijndiensten vliegen maar naar een beperkt aantal bestemmingen in de wereld en meestal niet naar de plaats waar juist úw activiteiten plaatsvinden. Er is in deze tijd altijd wel een mogelijkheid om er te komen, maar vraag niet hoe!

Vraag nu uw offerte aan!

Crew change, van olieplatforms tot rampgebieden

Wij charteren – waar ook ter wereld – vliegtuigen en helikopters voor de vervanging van uw werkploeg of bemanning. U kunt uw medewerkers (of vrijwilligers) natuurlijk ook naar een centrale plaats in de wereld invliegen en wij regelen ter plaatse een vliegtuig voor de gezamenlijke doorvlucht. Daarbij kan het gaan om scheepsbemanningen, internationale hulpverlening of een snelle verplaatsing van reddingsteams met honden.

Vervoer van medewerkers, ook op onverwachte momenten

Global Aviation zorgt er voor dat uw medewerkers direct naar de dichtstbijzijnde luchthaven vliegen. Indien gewenst worden ze vervolgens per helikopter doorgevlogen. Het kan gaan om een gewone crewchange, maar ook bijvoorbeeld om evacuatie van uw medewerkers in een risicovol gebied, vanwege oorlogsdreiging of een natuurramp. Global Aviation is 24/7 – wereldwijd – bereikbaar, dus ook als er snelheid is geboden. Hiervoor kunnen vliegtuigen en helikopters op stand-by basis voor u worden afgeblokt om per direct, op afroep, te vertrekken.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar