Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Uw persoonlijke Private Jet Card

Ervaar ongekende vrijheid in de lucht met onze unieke Private Jet Card, de enige kaart die
geen verplichtingen kent en maximale flexibiliteit biedt. Afgestemd op uw persoonlijke
vliegpatroon en de verwachte vluchten voor het komende jaar, biedt onze Jet Card maatwerk
dat uw behoeften naadloos aansluit. En wat als uw reisplannen veranderen? Geen zorgen:
eventuele ongebruikte uren worden zonder gedoe teruggestort op uw rekening.

Wij verplichten u niet tot een minimale afname van 25 of 50 vlieguren, noch binden wij u aan
langdurige contracten van 3 tot 5 jaar zoals bij fractional ownership het geval is. Onze Jet
Card vereist geen dure investering en u loopt geen risico op aanzienlijke
waardevermindering.

Kies voor intelligent reizen. Be smarter, take a charter!

Light Jet

De Light Jets zijn de kleinste door straalmotoren aangedreven privéjets. Zij kunnen gebruikmaken van korte landingsbanen en bieden plaats aan maximaal 4 passagiers.

Small Jet

Variërend van 4 tot 8 stoelen aan boord, hebben de Small Jets een erg gunstige prijs bij volle bezetting. Zij bereiken daarbij alle bestemmingen op het Europese continent nonstop.

Mid Sized Jet

Voor diegene die net wat meer ruimte en comfort wil, zijn de Mid Sized Jets een uitstekende keuze. Met een cabine op stahoogte (ca. 1,73m / 1,78m) en eventueel stewardess-service aan boord biedt hij een optimaal comfort voor zowel de privépersoon als zakenreiziger.

Large Jet

Beyond First Class! Wide body vliegtuigen met alle luxe en comfort die men zich kan wensen. Door hun intercontinentaal bereik, zijn de meeste uitgerust met bedden aan boord. Stewardess-service, first class catering, etc. zijn een vanzelfsprekendheid aan boord van deze vliegtuigen.

Wat onze Private Jet Card uniek maakt

Ontdek de vrijheid van onze Private Jet Card – uw toegangspas tot ongekend gemak en flexibiliteit in privéluchtvaart. Wij begrijpen dat u het beste van beide werelden zoekt: de luxe van privévliegen zonder de last van hoge, langdurige financiële verplichtingen. Daarom hebben we onze Jet Card ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw unieke vliegbehoeften. Afgestemd op uw profiel en voorkeuren.

Geniet van de vrijheid om te vliegen wanneer u dat wilt, met contractuele flexibele tijdsduur en concurrerende tarieven die de markt uitdagen. Onze Jet Card biedt u de mogelijkheid om te reizen op basis van een contract, maar dan tegen aanzienlijk scherpere, marktconforme prijzen. Ervaar maatwerk in zijn meest luxe vorm.

Kies voor een naadloze vliegervaring die uw verwachtingen niet alleen ontmoet, maar overtreft. Met onze Private Jet Card, bent u niet zomaar een passagier; u bent een prioriteit.

Uw Privatjetcard overzicht

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar