Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Privé jet catering met zorg op uw wensen aangepast

Bij Global Aviation hechten we veel waarde aan het volledig afstemmen van de catering op uw wensen. Speciale diëten, allergieën en zelfs de kleinsten onder ons krijgen bij ons bijzondere aandacht.

We staan paraat om ervoor te zorgen dat uw eetervaring aan boord perfect past bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Vraag nu uw offerte aan!

Standaard catering

Als standaard catering inbegrepen is, verzorgen wij smakelijke maaltijden aan boord. Zo moet u denken aan een heerlijk ontbijtje met croissantjes en yoghurt voor de ochtendvluchten. Wenst u liever wraps of broodjes? Geen probleem!

Voor de lunch staan er sandwiches met verschillend beleg en vers, gesneden seizoensfruit aan boord. Uiteraard is een verfijnde salade gevolgd door zoete lekkernijen ook mogelijk. We passen de catering graag aan naar uw persoonlijke wensen.

Een voedzame pastasalade met achteraf de klassieke cheesecake zal op u wachten voor de avondvluchten.

Verkiest u liever een gezondere maaltijd? In dat geval kunt u ook kiezen voor diverse salades (caprese, caesar, tonijn).

Vliegt u midden op de dag en wenst u een tussendoortje of een lichte snack? We voorzien u graag van een kaas- /charcuterieplank, crudité met dips of heerlijke petit fours.

VIP-catering

Bij VIP-catering heeft u de mogelijkheid uw persoonlijke voorkeur aan te geven voor de meest verfijnde combinatie van gerechten.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit sushi en sashimi, zalm tartaar, kaviaar met champagne of genieten van een heerlijke high-tea met scones, finger sandwiches en verrukkelijke desserts.

Voor de kleine passagiers

Wanneer jonge kinderen meereizen, passen we onze catering graag aan om aan hun behoeften te voldoen. Denk aan heerlijke opties zoals croissantjes met jam, broodjes met Nutella of verse appelsap. Laat ons weten wat hun voorkeuren zijn, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de kleintjes ook kunnen genieten van een smakelijke ervaring aan boord.

Indien u de catering naar een hoger niveau wilt tillen, kunnen extra kosten van toepassing zijn.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar