Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Vriendinnenweekend naar het zonovergoten Athene

Laat u meevoeren door de warmte van de zon, geniet van gekoelde drankjes op het parelwitte strand en ervaar de heerlijke Griekse keuken. Global Aviation verzorgt een onvergetelijk vriendinnenweekend in Athene met een exclusieve privéjetvlucht!

Op vleugels naar Athene

Na een persoonlijk ontvangst op de luchthaven wordt u begeleid naar uw privéjet, waar de champagne koud staat. Binnen 3,5 uur vliegt u naar het prachtige Griekenland, waar het Mediterrane klimaat u met open armen ontvangt. Uw privéchauffeur staat in de terminal klaar om u naar het luxueuze One&Only Aesthesis te brengen.

Een ervaring die u niet vergeet

Maak van uw vriendinnenweekend een onvergetelijke beleving met een verblijf in One&Only Aesthesis Athene. Geniet van een exclusieve privéjetvlucht, culinaire hoogstandjes en luxe beauty- en wellnessfaciliteiten.

Prijs

De totaalprijs voor 4 personen, op basis van 4 nachten in een Two Bedroom EPOS Residence Seafront Room in het One&Only Aesthesis hotel, vlucht per privéjet Cessna Citation CJ3 en transfers met privéchauffeur, bedraagt € 66.500,-.

Volledig verzorgde vakanties per privéjet met Premium Plus Service

Premium Plus Service is de nieuwste service van Global Aviation. De luxe zorgeloosheid die u gewend bent van uw vlucht, hebben we vertaald naar volledig verzorgde privé- en groepsreizen, inclusief vlucht, verblijf en activiteiten, geheel op maat samengesteld. Van een romantisch weekend in Venetië tot vakantie op Ibiza, toegang en verblijf bij de Formule 1 in Monaco of een stedentrip in New York. Niets is onmogelijk, en luxe is standaard inbegrepen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bovenstaande reis naar Athene is één van de vele mogelijkheden. Heeft u zelf al een bestemming op het oog? Elke reis wordt op maat gecreëerd naar uw wensen. Interesse in uw eigen volledig verzorgde reis? Vraag direct een offerte aan op maat.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar