Select your language:

“Ik wil je nog even bedanken voor de uitstekende service. Onze trip is een doorslaand succes geweest, en de vluchten tussen Rotterdam en Tarbes hebben daar zeker aan bijgedragen.”

Groepsreizen en incentivereizen

Als dit niet motiveert, of beloont? Een incentive met een privé vliegtuig, dat is een goed begin voor (of einde van) een mooie prestatie. Dus om die incentive recht te doen en niets aan het toeval over te laten, is een privé chartervlucht, waarbij u alles zelf in de hand houdt, een verstandige beslissing.

U bent tenslotte de gastheer! En u bepaalt dus ook de mate van (extra) luxe, want een privévliegtuig arrangement is natuurlijk al een beloning op zich!

groeps en incentivereizen

Een privévliegtuig voor groepen, voor wie en wat?

Een succesvolle groepsreis of incentive begint en eindigt met een perfecte reis. Met een eigen chartervlucht kunt u dat helemaal zelf bepalen, want u bepaalt de vertrektijd, luchthaven van vertrek en aankomst, catering aan boord, mate van luxe etc.

Bedrijven en overheden charteren hun vliegtuig bij Global Aviation voor o.a.:

 • Groepsreizen
 • Incentive reizen
 • Beursreizen
 • Congressen en symposia
 • Sportreizen
 • Aflossing offshore bemanning
 • Product presentaties
 • Pers- en dealerreizen
 • Vervoer medewerkers (corporate shuttle)

 

Privejet verhuur
groeps en incentivereizen

Groepscharters met een privévliegtuig, pure verwennerij!

Met het handige ‘VIP-Valet Parking parkeren’ laat u uw gasten, lekker brutaal, gewoon voor de deur parkeren, en laat de rest aan anderen over! Vervolgens gaan ze naar een incheckbalie die speciaal voor hun vlucht is gereserveerd en dan direct door naar de VIP lounge voor een hapje en een drankje. Dit gevoel van verwennerij krijgt dan een mooie climax als uw gasten tenslotte instappen in het door u gereserveerde luxe privévliegtuig!

Hoe luxe wilt u het maken?

De captain verwelkomt uw gasten aan boord met een persoonlijke boodschap. Aan boord wordt alles volgens uw wensen verzorgd met luxe catering, champagne of een andere mooie wijn. Bij terugkomst in Nederland worden uw gasten bovendien aan de gate ontvangen met een ‘Happy Landing Service’ zoals bloemen, een geschenk, etc.

groeps en incentivereizen


  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]