Select your language:

"Alles prima verlopen en een perfecte service.
Bedankt voor de goede zorgen."

Zakenreizen per privé-jet

Zakenreizigers maken gebruik van een privéjet om diverse, vaak functionele redenen. Tijdbesparing, uitgerust beginnen aan die belangrijke meeting, een directe doorvlucht kunnen maken of in alle rust de volgende afspraak voorbereiden.

En dat allemaal omringd door een service die uw reistijd optimaal effectief, maar vooral heel plezierig en comfortabel maakt.

Privejet verhuur

Zakelijk reizen is werken en dat vraagt om flexibiliteit

Uw vergadering is eerder afgelopen dan u gepland had, of erger nog, deze is behoorlijk uitgelopen. Dan hoeft u zich niet druk te maken of u die volgende vlucht wel haalt, want we wachten gewoon op u. Met een hapje en een drankje, of wat uitgebreider als ú of het tijdstip daar aanleiding toe geeft. Zo reist u met een zakelijke privéjet, in alle rust, van en naar zo’n 2000 (ook regionale) luchthavens in Europa. De auto met chauffeur (of indien nodig een privé helikopter) staat klaar op de luchthaven om u direct naar uw bestemming te brengen. Global Aviation regelt het allemaal voor u. En dat doen we al 26 jaar!

De voordelen van een zakelijk privé vliegtuig, … onbetaalbaar!

Op vrijdagmiddag weer thuiskomen, uitgerust en tevreden, klaar voor een weekend met uw gezin … onbetaalbaar! Een lijndienstschema had u waarschijnlijk uw weekend afgenomen, alsook uw humeur en een heleboel nuttige reistijd. Drie afspraken op een dag, perfect gecombineerd, afgestemd op de eventuele veranderingen van het moment, zonder verplichte overnachtingen … onbetaalbaar!

prive-jet verhuur
prive-jet verhuur

Zakenreizen per privejet moet comfortabel en efficiënt zijn

‘Time is money’; een belegen, maar nog immer actueel gezegde. De zakenwereld gedijt hierop, en dan is efficiënt en comfortabel zakelijk reizen, in een wereld die steeds ‘kleiner’ wordt, geen onbelangrijke factor in het geheel.

    Fout: Contact formulier niet gevonden.