Select your language:

“Wij hebben echt genoten van de verzorging en de goede vlucht die
wij gisteren mochten ontvangen. Alles was vanaf het begin tot dat
wij in Rotterdam landen prima verzorgd, dus je heb niets te veel gezegd,
dat wij wel eens verwend konden worden om zo te reizen.”

Naar de zon in een privé-jet? Dat is een vakantie ÍN een vakantie!

Stel je eens voor! Zoeken naar ‘Lang Parkeren’, wachten op de transfer naar de vertrekhal, lange wachtrijen voor de incheckbalie, een uurtje of twee, drie wachten op het vliegtuig, vertraging, douane en een tergend lange transfer vanaf de luchthaven! ….… Doe maar niet!

Global Aviation heeft een heel ander idee over vakantie vieren! Wij praten dan liever over hapjes, drankjes, VIP lounge, favoriete magazines, de laatste nieuwe film en … u arriveert slechts 15 minuten voor vertrek op de luchthaven!

prive-jet voor vakantiereizen

Hoe een vakantie gaat met een privé jet?

Uw vakantiereis met een privé vliegtuig begint al met het idee dat er niet gesleept gaat worden met koffers, dat u vanuit de auto, een gekoelde VIP lounge instapt, een lekker hapje neemt van het buffet, daar een vakantiedrankje bij nuttigt en als het u belieft uw privé vliegtuig instapt. Onderweg kijkt u met de familie een filmpje, u leest een boek, doet een spelletje met de kinderen, eet of drinkt wat of raadt hoeveel mensen er in dat grote vliegtuig onder u zitten!

Vakantiebestemmingen? Roept u maar … Zomer of winter

En als we dan landen met uw privévliegtuig in bv. Cannes, St. Tropez of aan welke Spaanse of Turkse costa dan ook, blijft u wederom van de koffers af, dat regelen wij wel! Die liggen al in de auto terwijl u rustig uw glas leegdrinkt en de auto op u wacht om u rechtstreeks naar uw hotel, beachhouse of chalet te brengen.

prive-jet voor vakantiereizen
prive-jet voor vakantiereizen

Een vakantiecharter met privileges, luxe en persoonlijke aandacht!

Waarom begint een vakantie met Global Aviation al vóór vertrek? Omdat vakantie altijd draait om persoonlijke aandacht! Dus staan we voor u klaar om al uw wensen te vervullen vóór, tijdens en na de vlucht naar uw vakantiebestemming, zodat het u aan niets ontbreekt. OH JA … Vergeet niet de favoriete snack van uw hond door te geven, want die laten we natuurlijk niet thuis! Uiteraard mag die gewoon bij ons mee in de cabine. En nog iets! Voor de wintervakantie naar bv. St. Moritz of Gstaad kunnen we nagenoeg zo’n zelfde verhaaltje vertellen, maar dan wordt ‘warm’ – ‘koud’ … en andersom!

Bekijk het overzicht van de beschikbare privéjets.

    Fout: Contact formulier niet gevonden.