Select your language:

Empty legs: Lege vluchten van een privéjet

Voordelig vliegen met een privéjet! Dat kan met Global Aviation via zogenaamde empty legs. Een ‘empty leg’ betekent niets meer of minder dan een lege vlucht van een privé jet dat op een specifiek moment op een bepaalde plaats moet zijn en daar dan leeg naartoe vliegt.

Global Aviation beschikt over een uitgebreide database – met last-minute updates – van deze speciale privévluchten, met daarin wel honderden empty legs … wereldwijd!

empty legs

Goedkoop vliegen in heerlijke luxe, empty legs

Het behoeft dan ook weinig uitleg dat deze vluchten te boeken zijn tegen sterk gereduceerde prijzen, echter wel met alle luxe, service en privileges die daar bij horen. Als u aan ons uw reisdoel doorgeeft, kunnen wij voor u kijken of we deze vlucht in de empty leg-vluchtplanning kunnen inpassen. En dat kan een zeer voordelige vlucht worden. Het prijsverschil kan soms wel oplopen tot 50% van de normale prijs. Wellicht handig voor een (spontane) aanstaande vakantievlucht?

Kenmerken van een empty leg

Een empty leg vlucht heeft naast de financiële voordelen ook wel enkele restricties, deze privéjet vliegt tenslotte niet voor niets op die specifieke dag of tijd terug. Daarbij kunnen we natuurlijk wel zorgen voor de specifieke wensen die u hebt tijdens de vlucht. Wat zijn de kenmerken van een empty leg?
  • Het is altijd een vaststaande vlucht
  • U dient uw eigen vluchtschema dus aan dit tijdstip aan te passen
  • Het betreft hier altijd een enkele reis, wat overigens niet betekent dat we u niet terug kunnen brengen!
  • Het gaat altijd om een last-minute vlucht, een empty leg is hooguit een paar weken voor vertrek bekend
  • Verandert de originele vlucht, dan verandert uw vlucht mee
  • Het is altijd een vlucht tegen een zeer voordelig prijs
Klik hier voor de aanvraag van een empty leg en vermeld bij opmerking dat u op zoek bent naar een empty leg.  
empty legs

    Fout: Contact formulier niet gevonden.