Select your language:

Aankoop vliegtuig & verkoop vliegtuig

U vliegt erg veel lijndiensten, waardoor ongemerkt ook het tijdverlies chronisch (en gratis) met u meevliegt. Of u vindt het vervelend om niet altijd de beschikking te hebben over hetzelfde toestel, … óf u wilt gewoon graag een privé vliegtuig!

Diverse motivaties dus om de aankoop van een privéjet in overweging te nemen. Maar dan?

aankoop vliegtuig verkoop vliegtuig

Een privéjet; kopen, huren of leasen

De afweging voor huur, koop of zelfs het leasen van een vliegtuig hangt af van veel factoren. Global Aviation is perfect in staat om – samen met u – een uitgebreide analyse te maken, waarbij budget, vliegfrequentie, bestemmingen, maar vooral uw persoonlijke voorkeuren, een ‘aan niets meer te wensen overlatend’ maatwerkrapport oplevert.

Ken de markt bij het (ver)kopen van een vliegtuig

En om die adviesfunctie kracht bij te zetten, zal je ook de vliegtuigmarkt moeten kennen. Wij hebben goede contacten met verkopende partijen, vliegtuigfabrikanten en gespecialiseerde financieringsinstellingen om alle afwegingen bij een vliegtuigaankoop zeer inzichtelijk te maken. Maar dat geldt natuurlijk ook voor verkoop van een privéjet! Want die weg vliegt zo’n beetje dezelfde handelsroute. En neemt u maar van ons aan, de markt (en keuze) in privéjets is groter dan u denkt!

aankoop vliegtuig verkoop vliegtuig
aankoop vliegtuig verkoop vliegtuig

Global Aviation houdt niet op bij de handtekening

Hebt u uiteindelijk een keuze gemaakt voor een bepaald type vliegtuig, dan gaan wij voor u op de mondiale markt zoeken naar het juiste toestel. Vanzelfsprekend kunnen we een nieuwe privéjet bij de fabrikant bestellen maar ook de occasionmarkt biedt volop mogelijkheden. Nieuw of gebruikt, in beide gevallen kan zowel het ex- als interieur geheel naar uw wensen worden aangepast. En natuurlijk houdt onze dienstverlening niet op na de aanschaf. Wij verzorgen, indien gewenst, ook het totale management van uw privé jet.

Bekijk het overzicht van de beschikbare privéjets.

    Fout: Contact formulier niet gevonden.