Falcon 900 LX – intercontinentale privéjet met ultra-luxe living

Global Aviation biedt – exclusief – deze zeer luxe, wide body privéjet te huur aan. Met een bereik van 8800 km vliegt dit intercontinentale toestel non-stop naar bestemmingen als New York, de Seychellen en het Caribisch gebied. Vakantie of zakenreis; met haar buitengewone luxe, service en comfort kunnen we, ook op lange vluchten, aan al uw wensen voldoen!

falcon900-privejet-verhuur-XB8_4674

Buitengewone luxe

Het is de combinatie van kwaliteiten die dit toestel zo bijzonder maken. Een ‘Royal’ living met 8 zeer comfortabele stoelen in clubseating, die overgaat in een separaat slaapgedeelte met twee luxe sofa’s/bedden. Dag en nacht comfort, begeleid door een ultieme service. En er kan zelfs met 14 passagiers worden gevlogen.

Persoonlijk comfort

In totaal biedt dit prachtige toestel 6 slaapplaatsen, wat er voor zorgt dat u en uw passagiers – mede door het aparte slaapgedeelte – goed voorbereid en/of uitgerust op de (Trans-Atlantische) bestemming aankomen. Werken, rusten en/of genieten in optimaal comfort … gecombineerd met fulltime service on board.

falcon900-privejet-verhuur-XB8_4688
falcon900-privejet-verhuur-XB8_4635

Service op grote hoogte

Bij zo’n heerlijke luxe hoort uiteraard een passende service. Zeer ervaren piloten en een vriendelijke stewardess bevestigen het gevoel dat u krijgt als u deze luxe privéjet binnen stapt. Uw favoriete drankje staat klaar en onnodig om te melden dat het u ook verder aan niets gaat ontbreken tijdens uw vlucht.

Culinair niets meer te wensen

De catering wordt uiteraard geheel naar uw wensen samengesteld. Zeker bij lange vluchten mag het u – ook culinair – aan niets ontbreken! Persoonlijke service, luxe en comfort zijn bij dit toestel inbegrepen, maar als u daarbij nog extra wensen hebt, zullen wij daar uiteraard gehoor aan geven. We hopen namelijk dat u bij aankomst al een beetje uitkijkt naar de eventuele terugvlucht.

falcon900-privejet-verhuur-Galley-Cuisine-foto-Stephan
rangefalcon900lxb

De Falcon 900LX in detail

Registratie: OO-DOB
Motoren: 3
Range: 8.800 km
Passagiers: 14
Stoelen: 8
Divan: 2
Bedden: 6
Huisdieren: ja
Piloten: 2
Stewardess: 1
Bouwjaar: 2015
Catering: VIP